mandag den 3. august 2015

Beregn nøgletal

For beskrivelse af de forskellige nøgletal: Beskrivelse af nøgletal. For yderligere information vedrørende nøgletal, henvises der til en revisor. Derudover kan du benytte dig af vores e-copedia, hvor der er oplysninger vedrørende beregning af nøgletal i e- conomic. Få styr på de vigtigste nøgletal formler her, og lær at bruge dem. Ved du hvilke nøgletal , der er de vigtigste, og hvordan de bruges til at optimere forretningen?


I dette indlæg har vi samlet de vigtigste nøgletal formler. Nøgletal er et afgørende redskab til at optimere forretningen. Læs om de vigtigste nøgletal her, og hvad de kan fortælle om din virksomheds økonomi.


Top-Toys hovedkontor har meget fokus på de enkelte butikkers indtjeningsevne. Der bliver lavet en lang række interne regnskabsanalyser vha. Han er også godt klar over, at nøgletallene i BR-legetøj i Rosengårdscentret skal være tilfredsstillende i forhold til andre . Resultat før finansielle poster. Egenkapitalens forrentning = 100.


Forklar, om en stigende afkastningsgrad er udtryk for en god eller en dårlig udvikling. Vurder, hvor stor en virksomheds afkastningsgrad bør . Brug ultimotal i nævneren, så nøgletallene kan beregnes for begge år. Kommentér virksomhedens rentabilitet. Sammenlign virksomhedens nøgletal med nøgletallene fra de andre virksomheder i samme branche, og giv en kort kommentar.


Nettoomsætning - Produktionsomkostninger Bruttoresultat - Distributionsomkostninger - Administrationsomkostninger . Angiv mulige årsager til ændringer i bruttoavanceprocenten. Hvilket formål har anvendelsen af ovenstående nøgletal? Hvilke ressourcer opgjort i fysiske størrelser først og fremmest arbejdstid anvendes?


Find omkostningerne opgjort i kroner og øre i regnskabet. Hvordan står det egentlig til med din privatøkonomi? Med vores nye privatøkonomiske nøgletalsberegner kan du få et bud på, hvor stærk din økonomi er. Beregn dine privatøkonomiske nøgletal.


Dette nøgletal angiver den procentuelle ændring i resultat af hovedaktivitet ved ændring i nettoomsætningen under forudsætning af konstante kapacitetsomkostninger og konstant Dækningsgrad 2. Den driftsmæssige løftestang-effekt er et indirekte udtryk for hovedaktivitetens omkostningsstruktur. Stor løftestang-effekt er . For at kunne beregne nøgletal for begge år er alle nøgletal,. Aktivernes omsætningshastighe 2.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.