mandag den 31. oktober 2016

Vægpejs

Annoncer med Væg Pejs på DBA. Stort udvalg af Væg Pejs til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Pejsen der både varmer og giver en hyggelig atmosfære i rummet. Se vores udvalg af lækre elpejse, der skaber hygge med sin illusion af ægte ild - Slip for besværet med brænde og aske.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af væg pejs Brændeovne og Pejse. Klik her og find den bedste pris nu! Denne røgfri pejs kan du nemt hænge op på væggen og sætte den til, så du til hver en tid kan nyde synet af virkelighedstro flammer, der kan lyse rummet flot op og give varme fra sig. Til enhver indretningLige meget hvordan du kan lide at indrette dit hjem, vil denne pejs med . Stilfulde biopejse til hjemmets design. Vores vægmonterede biopejse fås i flere farver og designs, og de er konstruerede, så de kan hænge på gipsvægge såvel som andre vægtyper.


Hver model har et unikt udtryk, som kan blive en del af hjemmets helhed. Flammerne kommer til deres ret mod den . Marlow stor vægpejs hvid. Marow er en fantastisk vægmonteret pejs, som du får meget glæde af.


Vi har tre store fordele med vores brændeovne, og det er, at de er enkle at bruge. De er desuden også meget brændstofsøkonomiske, hvilket nedsætter omkonstingen ved brændsel. Vægpejs - Teknologi - Design.


WallFire er fremtidens vægbiopejs, hvor styringen foregår elektronisk og gør det endnu lettere for dig at slappe af, når der skal tændes op i pejsen. Har du ikke mulighed for at have en brændeovn er denne el- vægpejs et rigtigt godt alternativ. Perfekt til sommehuset, jagthytten eller kolonihaven, eller bare hvis du savner lidt hygge i den mørke tid. Vil du bare nyde flammerne kan du vælge ikke at tænde for varmedelen og blot bruge pejsen som dekoration - super smart! Vil du bringe mere hygge og varme ind i dit hjem, er denne elektriske vægpejs , lige hvad du står og mangler!


Køb til fast lav pris på manillo. Flot, rund og harmonisk væghængt Mystic Fire pejs, der “brænder” på vand. Vano passer perfekt i både et klassisk og moderne hjem.


Pejsen har en smuk kurve fra midten og ud til siderne. En vægpejs lavet af naturlige sten, som er . Opvarmer huset alle de kolde aftenerMed denne elektriske vægpejs kan du varme din bolig op på ingen tid de dage, hvor der er ekstra koldt udenfor. Der medfølger fjernbetjening, hvormed du nemt kan regulere ”flammernes” intensitet og varmen.


Der er to forskellige varmeindstillinger, og de realistiske dekorationssten med . Biopejs, Bioethanol tilbu Biopejs tilbu Væg pejs , Indbygningspejs, Biopejse til indbygning. Spetakulær vægpejs i sort glas. Til indendørs brug Brænder med Skandi bioethanol Brændtid: ca timer med max 500ml. Brændtiden kan variere grundet ventilation og vin idet bioethanol brænder på dampene. En biopejs, som bruger ethanol eller bioethanol, eller en elpejs kan installeres, selvom din bolig ikke er udstyret med skorsten.


Læs mere om biopejse her. Vi er Danmarks førende pejsewebshop og er derfor også de første med nyheder inden for pejse og brændeovne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.