mandag den 31. oktober 2016

Benzinkort statoil

Bestil et Circle K Kort i dag, og lad os give dig nogle gode fordele - både når du er på besøg på stationen og når du er på farten. Vi benytter din e-mail til at sende kvittering for din ansøgning. Kort sagt, stort set alle tankstationer i Danmark. MEN der var faktisk ét selskab som udstedte et benzinkort , jeg ved ikke om det var en fejl, en individuel vurdering, eller om de blot er ligeglade med RKI. Men pointen er at SHELL rent faktisk udstedte et benzinkort trods RKI . Ved brug af benzinkortet modtager du øres rabat pr.


Du skal dog være opmærksom på at denne . Du behøver ikke at jage rabatter eller vente på at få bonus. Det er altid de lave priser på vores prisskilte som gælder for alle. En gang om måneden laver vi en opgørelse over dine tankninger. Hej vi vil en tur til Holland til sommer , og i den forbindelse vil vi gerne hører om hvilken benzinkort der er mest nem at have med at gøre på turen gennem Tyskland og ned til Holland ? Det er alle Aral og stort set alle Shell, hydro Texaco, statoil , samt mere end andre tankstationer i europa.


FBenzinkort kan også benyttes på alle Qtankstationer. Der er opbrud i den danske benzinbranche, og det giver ringe i vandet helt ud til kunderne hos benzinselskaberne. I forbindelse med Shells salg af deres servicestationer, bliver en række af dem ændret til Circle K eller Ingo stationer.


Shell-logoet fortsætter i Danmark - 2stationer vil der være, når ændringerne er. Samtidig har FDM indgået en rabataftale med Circle K på øre pr. FDM medlemskort, inden du betaler. Det handler om at gøre det lettere for kunderne, der ikke behøver at have så mange kort med sig.


Hvis der benyttes et dankort, trækkes beløbet med det samme. BroBizz kundenummer (cifre):. Information om det benzinkort der skal tilknyttes: Underskrift: Dato: Benzinkortnummer: Q8. Som forbruger skal man være meget opmærksom på, om der reelt er tale om en rabat, siger juridisk chef i FDM, Per Alkestrup.


Beregningerne er foretaget med udgangspunkt i en gennemsnitsbilist, der . Med et OK Gavekort kan du glæde dem, du holder af. Не найдено: benzinkort Rabat med benzinkort? Сохраненная копия Перевести эту страницу нояб.


Det gælder på enhver tid gældende listepris hos statoil og 1benzin. Har altid bare tanket hvor det var billigst og betalt med . Vi har flere benzinkort bla. Her har du adgang til flere stationer bla.


ARAL - AGIP - OMV - BP. Med dette kort kan du komme langt i Europa. Siden sommeren sidste år er antallet af indbrud i lastbiler og varevogne nærmest eksploderet, og tyvene går målrettet efter én ting: Benzinkortet. Statoil skifter navn til Circle K.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.