onsdag den 30. september 2020

Lampeolie til indendørs brug

Røgfri og lugtsvag lampeolie. Indhold: Petrolium, mættede alifatiske kulbrinter. Transport: Kan afhentes af kunde, leveres med udlejningsordre el. Der er ingen anmeldelser af dette produkt.


Lampeolie Premium Borup.

Lugtsvag højkvalitetsolie til indendørs brug ltr. Børste indkapslingsbørste til . En røgfri og lugtsvag lampeolie til brug i havefakler og olielamper. Til uden- og indendørs brug. Kan anvendes til olie- og petroleumslamper, havefakler m. File icon Datablad (kB).


Det er meget vigtigt at læse disse instruktioner før den nye olielampe tages i brug.

Olielampen må kun påfyldes almindelig lampeolie (lugtfri lampeolie ) eller lugtfri petroleum. Jeg anbefaler altid lugtfri petroleum til. Advarsel for lakerede messinglamper: Kun til indendørs brug ! Messinglamper er ofte lakeret, og disse må . Produkt, Fra (antal), Pris. Denne lampeolie er fra mærket Alaska som er en højkvalitets olie.


Den er specielt udviklet til formålet og giver en ren forbrænding, der ikke oser og lugter. Den kan anvendes til olie- og petroleumslamper, havefakler samt meget mere både uden- og indendørs brug. Olielampe, Phontopidan, Flotte lys der aldrig brænder ned eller skal skiftes, genopfylder med lampeolie, passer i mange stager med de forskellige bundstykker. Petroleumslampe, bordmodel, metal og glas, 1år gl.


Antik lampe til lampeolie eller petroleum. Til lampen kan anvendes lampeolie til indendørs brug. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.


Vi har startet virksomhed op i Mexico og i den forbindelse har jeg brug for at lave lampeolie til fakler og indendørs lamper. Kunne i hjælpe med opskriften ? Jeg ved også at man kan få den med citronella (for at holde myggene væk) hvad er det for et stof ?

Ignite Nordic har lavet denne 2-i-lampeolie og tændvæske, som kan bruges både indendørs og udendørs. Den er klar og lugtfri, og du får liter i en beholder. Agowa vegetabilsk lampeolie , metylester baseret lampeolie.


Det skal selvfølgelig være sod- og lugtfrit, og egnet til indendørs brug. Du kan bruge en petroleumsovn til opvarmning overalt indendørs. Så skulle de efter sigende ikke “forurene” mere end normale stearinlys. Vægerne kan godt suge lidt mere lampeolie op, end de kan nå, at brænde. Derfor skal man være lidt opmærksom på, hvilket underlag man sætter sine lamper på, . Brug kun lampeolie til olielanternen.


Der må ikke anvendes benzin, tændvæske, sprit, bioethanol, petroleum eller andre antændelige væsker. Skal lanternen anvendes indendørs , anbefaler vi brug af lugtfri og sodefri lampeolie. Tip: Bio- lampeolie forurener markant mindre end stearinlys og lampeolie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.