mandag den 29. oktober 2018

Regntid kenya

Fra mars til mai og fra juni til september er det regntid i Kenya. Det regner mest om våren. Om høsten regner det som oftest bare en time på ettermiddagen. De øvrige månedene, og da spesielt i januar og februar, er det veldig varmt og tørt.


Kultur og underholdning. Få informasjon om alle de praktiske detaljene om Kenya her, blant annet om visum, vaksiner, valuta og mye mer. Klikk og les mer på Afrikasafari.


Blixen Tours - Safarireiser til Afrika - bryllupsreiser, eksotiske reiser, luksusreiser, eksklusive reiser. The-David-Sheldrick-Wildlife-Trust-. Alt du trenger å vite om vær, klima, temperatur, nedbør, soltimer og mye annet i Nairobi i Kenya. Sesongene blir ofte referert til som regntid og tørke.


Den varmeste tiden på året er fra desember til mars. Tabellene under viser deg viktige gjennomsnittsdata når det gjelder vær og klima på ditt reisemål. I den korte regntiden er det mer sporadiske nedbørsmengder, bare korte byger, mens det kommer store nedbørsmengder kombinert med tordenvær i den lange regntiden, mest regn i april.


Kenya ligger rundt ekvator og har et uforutsigbart klima, med varme temperaturer året rundt, avbrutt av en regntid fra april til juni. Selv om Kenya generelt er et trygt og turistvennlig ste bør du sjekke den aktuelle situasjonen før du reiser til Nairobi og områder i nærheten av grensen mot Somalia. Klimaet i det meste af Kenya er tropisk, præget af to regntider fra slutningen af marts til starten af juni og fra starten af oktober til starten af december.


I den danske sommer er det vinter i Kenya , hvor temperaturen er lige i begyndelsen af tyverne på fastlandet. Bemærk, at der bliver . Sesong: Hele året, regntid i mai (stort sett kortvarige, kraftige regnskyll). Unngå desember - masse turister og stressede dyr.


Sommeren er varm og fuktig, vinteren varm og tørr. De siste årene har det derimot ikke kommet noe særlig regn da det skal regne, og jeg vil nå si at det er et helårsreisemål. Norskeide Basecamp Explorer holder alle sine . Victoriafallene på grensen mellom Zambia og Zimbabwe.


Læs mere om, hvornår det er bedst at besøge Masai Mara i Kenya , og få viden om klima og dyreliv, herunder tidspunkt for gnuvandringen. Regntid i det sørlige Uganda. De skal krysse både Grumeti-elven i Tanzania og Mara-elven i Kenya , og her venter krokodillene, så det er en farefull reise. Normalt kommer det en liten regntid i denne perioden som frisker opp naturen etter at alle gnuene har forlatt området. Normalt den ”store” regntid , men man kan allikevel dra på safari.


I og med at forholdene er gode, tiltrækkes også mange turister, og nationalparkerne kan være temmelig overrendte. Samtidig smitter den store efterspørgsel af på priserne på safarihotellerne i perioden. I perioden fra starten af marts til slutningen af maj ligger den lange regntid. Kenya er et spændende lan der blandt andet byder på uforglemmelig safari eller trekking i det høje Mount Kenya. Landet ligger i en tropisk klimazone.


Desuden er der mange forskellige højdeforskelle i landet samt monsunvinde i nogle perioder. Ungdommer har fått drømmen oppfylt med plass på videregående eller høyskole. Familier uten hjem har fått nye hus. Regnet holdes ute, og barneflokken har fått ly for vind og regn.


I skrivende stund er det regntid og det har regnet usedvan- lig mye de siste to månedene. Dette betyr utbrudd av både malaria og kolera.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.