Når 4grader på min. Steker ekte italiensk pizza på sek. For restauranter, terrassen og kjøkkenet. Italiensk bakerovn fra noen som kan det.
Matglad AS har i snart år solgt disse bakerovnene i Norge og de finnes på de mest kjente restaurantene, på private hytter eller i byleiligheter. Modellene har vært produsert i over år av den mest anerkjente produsenten. Selges over hele verden og har du spist skikkelig pizza i Italia, er sjansen for at du har spist pizza . Vår italienske produsent av våre proffe ovner har laget en liten pizzaovn til bruk på terrasse og hage. Ovnen har den samme unike innmaten som våre proffe ovner som finnes på de beste pizzarestaurantene både i Norge og utlandet.
Med våre vedfyrte matovner kan du bake pizza på ekte italiensk vis. Med 3grader og en glovarm steinplate, blir pizzaen ferdig på 1-minutter. Bunnen blir knasende sprø og alle ingrediensene blir saftige og ferske. Forskjellen må oppleves! En elektrisk pizzaovn med italiensk lavastein som faktisk kan komme opp i over 5grader.
Ikke trekker den mye strøm heller. Oppvarmingen tar minutter og selve steketiden per pizza beløper seg til fire. Pizzaen blir akkurat slik den skal være, sprø og lekker. Det flotte er at ovnen kan settes på bordet inne, eller ute for. I løpet av noen få minutter blir en tynn, italiensk pizza herlig sprø og får en fantastisk smak i den vedfyrte steinovnen fra Forno.
Da vi fikk invitasjon til . Ovndomen kan da isoleres med keramisk isolasjon og så støpe en kappe utenpå. Stålpiper, slik man ser på bildet her, får man kjøpt hos alle for- retninger som driver med vedovner og lignende. Gleden og tilfredsstillelsen over knasende sprø pizza er overveldende. Pizza med mozzarella og chorizo En tynn italiensk pizza med en klassisk kombinasjon . Den spås å bli en av årets julegavefavoritter.
Overbegeistret, faktisk. For mer ekte italiensk i Norge blir det ikke! Mulig slitt eller uoriginal emballasje. Varen kan ha skrumerker i fester og lignende. Kan mangle tilbehør som ikke er nødvendig for at varen skal fungere.
Det er utstyrt med en keramsik steinplate for god og sprø bunn. Perfekt til sprøstekt pizza og hyggelig samvær på uteplassen. Designet av Jamie Oliver. Noen som har en god oppskrift? Pizzaovnen skal testes på lørdag, men har blitt anbefalt å IKKE bruke den oppskriften på pizzadeig som følger med.
Se denne og Danmarks største udvalg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.