tirsdag den 1. november 2016

Dobbeltstrik opskrifter

Der har været stor efterspørgsel efter denne karklu som vi har haft med på Alt om Håndarbejde messen for noget tid siden. Vi håber, at I kan bruge opskriften. Husk at vi meget gerne vil følge jeres projekter,.


Dobbeltstrik opskrifter

I dobbelt-strik så tilhører hver 2. For at se alle videoer, skal du blot se med i Playlisten. Dette er den den første video i en række af flere. Med en særlig teknik, beskrevet med tekniktegninger, kan du strikke et tørklæde med glatstrik på begge sider. Mønstret bliver det samme på begge sider, men i modsatte farver.


Teknik video til krydret strik, dobbelt strik. Lær at strikke dobbeltstrik. Jeg er vild med dobbeltstrik , og har brugt det i flere af mine opskrifter. Videoerne ligger alle på i en samlet playliste - du kommer til den ved at klikke på . COAST JUMPER Find din personlige favorit.


Dobbeltstrik opskrifter

Bemærk kun få trøjer i hver farve. Der tages forbehold for udsolgte kits. Babytæppe med elefanter strikket i dobbeltstrik. Tæppet er strikket med tr. For efterhånden lang tid siden, deltog jeg i en workshop ved Fiberfest i Ry med Dorthe Hedehus om dobbeltstrik.


Workshoppen var enormt inspirerende og jeg gik hjem med intentionen om at det skulle udforskes nærmer. På billedet ses hvad jeg nåede på timers workshop, ikke imponerende, men dog en . Del hver maske, så der ligger skiftevis en lys og en mørk maske. Hold garnet over pege- og langfin- ger, som når du strikker flerfarvestrik. Den lyse farve ligger inderst mod håndroden over pegefingeren, den mørke ligger yderst mod fingerspidserne over pege- og langfinger.


Mågesjal i dobbeltstrik. Sjalet har en påstrikket flæsekant, som er lige pæn på begge sider. Design: Celie Leane Eclaire, Hjerteværket.


See more ideas about A well, Craft and Crochet patterns. Det er en virkelig smart måde at få brugt det der alt-for-tynde men meget fine garn , som af en eller anden grund er havnet i ens garnlager. Måske fordi det bare er rigtig lækkert. Med Navajo-teknikken bliver det pludselig tre gange så tykt, og der kan strikkes med almindelig pindetykkelse.


Dobbeltstrik opskrifter

Heldig baby som elsker at putte med sit elefanttæppe. Garn, Strikketeknikker . Elefantmarchen hagesmæk. Inkluderet er også en opskrift på en hagesmæk med elefant som kan strikkes af resterne fra tæppet – naturligvis også i dobbeltstrik. Pæn kant med dobbeltstrik.


Flot kant uden ekstra montering efter at tæppet er strikket færdigt. Når du strikker dobbeltstrik , strikker du to lag på en gang, du får ingen “vrang- side” men to “ret-sider”, Altså et vendbart stykke strik. Bykaae er mit lille firma hvor jeg underviser, laver håndstrik design i form af opskrifter og bøger.


Dobbeltstrik , bruges ofte på halstørklæder, sjaler, grydelapper og kanter på store jakker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.