mandag den 31. oktober 2016

Hvad bruger en pc i strøm

Du har flere strømslugende apparater derhjemme og på kontoret, end du umiddelbart tror. It-sitet Versionhar målt strømforbruget på de mest almindelige apparater, og der er stort udsving i resultaterne. Batteriet er dog efterhånden elendigt, men skidt med det, for jeg bruger alligevel altid lysnettet som strømkilde. Hvilken bærbar bruger mest strøm ? Jeg bruger den ikke til avancerede spil, men mest til internet, og Excel, og sådan noget lign.


Hvad bruger en pc i strøm

De oplyser, jo ikke hvad en ny Stationær pc koster i strømforbrug. Er der nogen der kan hjælpe mig med oplysning oHvad bruger en tændt computer af strøm , hvis den står tændt i timer ? Nogen der ved hvordan man finder udad hvad sådan en fætter bruger i strøm hvis den står tændt året rundt ? Jeg kunne godt tænke mig at vide hvor meget strøm min computer bruger i timen. Et svagere grafik kort bruger normalt mindre strøm end et stærkere gør. Kan det være rigtigt at de kommer helt oppe på 5kwt eller er det bare max grænsen, som butikkerne reklamerer med?


Dit strømforbrug kommer jo an på hvor high-end dit udstyr er. Det kræver jo sin strøm at producere stærke resultater. En gennemsnitsdansker bruger 1. Her får du hjælp til at.


Hvad bruger en pc i strøm

Wh strøm om året, og det giver en elregning på ca. P harddiske og blæsere skod . Computere beregnet til gaming bruger væsentligt mere energi end andet computerudstyr til personlig brug, afslører undersøgelse. Standbylamperne blinker, og elkedlen koger vandet en ekstra gang. Har du egentlig overblik over hvilke ting, der bruger mest strøm ? Energistyrelsen hjælper Samvirke med at udpege nogle af hjemmets værste elslugere.


De æder din strøm , mens du ikke bruger dem, men rigtig mange danskere lader dem oftest bare gøre det. Hvad sparer man konkret, og hvad kræver det som forbruger, forklarer Benny Hebsgaard. Din mobil eller tablet koster nærmest ingenting i strøm - men din PC gør. HexCore Opteron med drev, dvd- brænder og quadsli så ville jeg nok vælge slukke den.


Hvad bruger en pc i strøm

Når man snakker om strømtyve , tænkes der normalt på det skjulte standby- forbrug, som mange elektroniske apparat har. På mange nyere apparater er. Er den varm at holde på, når lampen er slukket, kan du godt regne me at den bruger mere standby- strøm end den bør. Men hvad koster “watt”?


Heraf bruger en hel del specialdesignede gamingcomputere, der er optimeret til spil med levende, detaljeret grafik i realtid. Oplevelsen er nok forrygende, men det er strømforbruget og elregningen også. En desktop computer består af en computer tårn og en separat skærm.


LCD- skærme bruger mindre strøm end en CRT-skærm , med ældre CRT-skærme bruger endnu mere. Den stationære computer .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.