mandag den 3. august 2015

Pannex vandvarmer

Pannex vandvarmer

Vi har alt i varmtvandsbeholdere til. Væghængt vandvarmer med PUR skumisolering og hvidt kabinet. Beholderen er indvendig dobbeltemaljeret, zink anode, spiral for centralvarme. Pannex combi varmtvandsbeholder 60l -400v. RS GARANTI MOD GENNEMTæRING.


Se relaterede varer nedenfor. Metro vandvarmer 1L, Metro va. Vølund varmtvandsbeholder. I hovedtræk kunne jeg godt tænke mig at vide om den dur. De kan anvendes i villaer, mindre bolig blokke og andre typer af bygninger med lav- temperatur kedelanlæg og ~400V elforsyning ( hvis varmtvandsbeholderen er for-synet med El- varmelegeme).


Vandvarmeren leveres fra fabrik med et 4leder kabel (tilledning) uden stik. Hvis dette beskadiges, skal det udskiftes med en speciel ledning. Fås som reservedel, vandvarmer type og effekt op lyses ved bestilling). Før strømmen sluttes skal vandvarmeren være fyldt med vand el . Overgang til gasfyr, skal tilsluttes kraft. Træpille Beholder 3LTR Biomax Square.


Ubrugt og usamlet i org emballage. Demo model fra butiksudstilling. Hvis du har et gulvafløb i nærheden af varmtvandsbeholderen, og det dryppende vand ikke udgør en fare eller risiko for skade på andre rør, ledninger eller konstruktionsdele, kan du bare lade vandet dryppe af, af sig selv.


Husk, at hvis din varmtvandsbeholder er en El- vandvarmer eller combivandvarmer, . Overkogssikringen må kun gen indkobles af autoriseret instal latør. Se her, hvordan du udskifter varmelegemet på en METRO THERM el- vandvarmer model 6 1eller. Hej Ligesom man troede man havde styr på det hele, er jeg kommet i tvivl.


Det drejer sig om tilslutningen af varmespiralen. Der er sat 3vejs ventil på til vvb. Shop efter pannex vandvarmer på Kelkoo. Sammenlign et stort udvalg af pannex vandvarmer tilbud og produkter fra vores forskellige butikker og læs anmeldelser for at hjælpe dig.


Blev lagt ind på siden. Klokken 22:2 mandag d.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.