onsdag den 5. august 2015

Bosch compress 5000 ehp 6 0 1aa

Det betyder at varmepumpen kan opvarme. Produktdatablad (PDF MB). Klik her og find den bedste pris nu! AA luft til luft varmepumpe er den helt rigtige løsning til dig, som har et mindre hus i et plan eller et sommerhus.


Den nye serie er markedsledende inden for energirigtige og pålidelige løsninger.

Varmepumpe split model. Det danske klima stiller helt specielle krav til varmepumper som . Afisningscyklussen er gjort kortere, dette forhindrer tilisede varmepumper i kolde og fugtige udendørsomgivelser. Ideel til huse eller sommerhuse med elvarme.


AA er en innovativ to-i-en-løsning til opvarmning og afkøling, der giver stor komfort året rundt. Det er den ideelle løsning - især til hjem med elvarme, da den genererede varme overføres direkte til luften i et rum. Bosch yder års fuld garanti på.

Den effektive kompressor sikrer et mindre varmetab og den nye 4-kanals fordamper giver bedre fordeling af . Teknisk data brugsvandsvarmepumpe. Effektiv opvarmning og behagelig komfort boschvarmepumper. Vælg rigtigt fra starten. Når det gælder opvarmning, kan økonomien hurtigt løbe løbsk.


Der er mange parametre, som skal vurderes for at finde den bedste varmeløsning til det enkelte hus. Ting som husets stør- relse og isoleringsgrad er bestemmende for valget af varmepumpe. Ved brugt af sitet acceptere du dette. Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner!


Allt i el, vvs, og træ. Jäähdytyksen nimellisteho (min. -maks.) kW, 3. Lämmityksen nimellisteho (min.–maks.) kW, 4. Den avancerede Hot-Gas og Hot-Pipe afrimningsteknik forhindrer tilisede varmepumper i vores kolde . Komfort i dubbel bemärkelse.

Tehokasta lämmitystä ja mukavuutta.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.