tirsdag den 4. august 2015

Betongulv gør det selv

Skal dit hjem shines op? Nu kan du selv anlægge et poleret betongulv i dit hjem med selvnivellerede beton fra Conteco. Se eksempler og bliv inspireret her. Læg selv et tyndt beton produkt på dit eksisterende gulv, og få poleret beton -look på en weekend med. Se her hvordan du man støber et slidlag til et badeværelsesgulv.


Her med et Unidrain linjeafløb.

I denne video vises der hvordan man afretter et betongulv med weber QuickRep og hvad du ellers. Se Aalborg Portland og SILVANs vejledningsvideo her og få tips og gode råd. Hvis du sliber og efterbehandler beton på den helt rigtige måde kan du forvandle den kedelige, ru overflade til en smuk, blød flade. Vi viser, hvordan du gør. Du skal ikke gøre det selv.


Nogle nyere produkter på markede gør , at du selv kan få lagt betongulv. Men det er lidt ligesom kejserens nye klæder. For det er blot et lille lag beton , du kan lægge ovenpå fliser og andet.

Vi anbefaler dig det ikke, fordi mange oplever, at det revner, bare man taber sin telefon – hvilket, man jo godt . Betongulv er absolut ikke gør-det-selv arbejde, men kræver et gulvfirma som har specialiseret sig i sten- og betongulve. For det bedste resultat kræves en omhyggelig proces opdelt i mange arbejdsgange – til gengæld får du et smukt og slidstærkt gulv, som ved minimal vedligeholdelse bevarer glansen i . Rå gulve af epoxy eller beton hitter квіт. Inspiration til boligens gulve лис. Gulvvarme i ældre huse бер.


Giver nyt betongulv dårligt indeklima? Vi får støbt vores kældergulv i morgen og overvejer lidt ikke at lægge klinker på. I stedet for vil vi slibe og polere betongulvet! Kære Alle Lav-det- selv -folk.


Jeg bor i en virkelig gammel lejlighed i city i Kbh. Du kan dårligt makke bil på et grovbetongulv. Det har jeg prøvet, og det er forbistret irriterende med de småknolde, når man skal have f. Vores guide er opbygget så du nemt kan komme godt i gang med at støbe et fundament, uanset om det er til en bolig, en garage eller en carport. Når du har læst guiden kan du også købe betonvarerne hos os. Kom godt i gang med at støbe et betongulv med denne gør-det-selv guide fra FC Beton.


GDS guiden hjælper dig igennem hele processen fra klargøring til færdigstøbt betongulv. Bliv klar til arbejdet med at støbe betongulvet her og få billige priser på køb af færdigbeton hos FC Beton.

Kan anvendes til alle opgaver Styrkeklasse 5N kg. Fundament Betongulv Kældervæg. Kan man ikke selv gøre det, og hvordan gør man det?


Jeg er godt klar over, at det er stort arbejde, men tror nok med mine store børns hjælp, at vi kan klare det, hvis vi vidste fremgangsmåden! Med Conteco fleksibelt beton kan du nemt lave et gulv i betonlook ovenpå dit eksisterende gulv, hvad enten det er træ-, vinyl-, linoleum- eller klinkegulve. Det færdige gulv er bare mm tykt og har en utrolig holdbarhed.


Beton har mange gode egenska- ber. For eksempel har beton høj styrke og klarer selv store tempera- turudsving. Hvis du er ”handy-man” og derfor lidt fix på fingrene er det let og en- kelt at støbe i beton. Arbejdsme- toderne er i princippet ens uanset hvad du skal støbe. De fleste kan klare opgaverne med weber.


Er du træt af dit kedelige betongulv ? Så læs med her og lær hvordan du selv kan male dit gulv med betonmaling i denne letlæste gør det selv guide.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.