onsdag den 5. august 2015

Aspirotorhætte

Aspirotorhætte til ø150mm. Er der dårligt træk i din skorsten? Køb en røgvender og slip for røg i stuen. En røghætte er din sikkerhed mod vindnedslag i skorstenen. Jeg har fægtet lidt med dårligt træk i skorstenen, når vinden er i øst.


Det er en stålskorsten med trækstabilisator. Skorstensfejeren har foreslået en aspirotorhætte som løsningen. Altså ikke en motoriseret udgave, men . ADURO ASPIROTOR TIL STÅLSKORSTEN - ADURO - Varemærker,rh:bauhaus. Køb og Salg af Nyt og Brugt,rh:dba.


Повідомити про інше зображення Поскаржитись на вміст зображення. En aspirotor til skorsten fra Aduro, som anvendes, hvis der ikke er nok træk i skorstenen grundet eksterne forhol eller hvis skorstenen ikke når helt op over rygningen. Efteråret betyder kulde udenfor og varme og hygge i stuen. Det klarer mange danskere ved at fyre op i pejs eller brændeovn.


Ifølge Miljøstyrelsen findes der 5- 600. Men det er ikke altid lige nemt at få gang i flammerne. Hver fjerde brændeovnsejer oplever således . FRI FRAGT - Røghætte til skorsten - Mod træk problemer - Køb online med hurtig levering og de bedste priser - Fagfolk sidder klar til at hjælpe. Har flere gange haft røgnedslag i min skorsten. Efter rådgivning med skortstensfejer har jeg anskaffet mig en.


Vælg dine kampe med omhu. En lidt anderledes salgsside for biobrændsler. De Online butikker er normalt - lavere i pris. Blev lagt ind på siden.


Systemair ZRS 1– 2volt – Røgsuger – DanskPejsecenter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.