onsdag den 29. juli 2015

Stålskorsten regler

Du behøver ikke at søge kommunen om en byggetilladelse, hvis du vil opføre en ny skorsten. Men du har pligt til at orientere kommunen om skorstensbyggeriet. Når du opfører en skorsten , skal skorsten og røgrør etableres på en sådan . Montering af brændeovn og skorsten - Brændeovns regler - Priser og.


Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Gør-det-selv montering.

Det kræver ingen autorisation og alle må gøre det. Vi anbefaler at nedenstående monteringsvejledning læses grundigt igennem inden montering . Desuden skal din skorsten også altid være tilgængelig for fejning med en sikker adgang, for ellers må skorstensfejeren faktisk ikke bruge den. Det kan du læse mere om her i vores artikel, der forklarer dig reglerne om skorstensfejning. Se også andre artikler om regler for brændeovne: Prøvningsattesten og Underlaget eller . Inden du udvælger og monterer din nye brændeovn, skal husets faciliteter være opdateret og klar til det nye møbel.


Inden du monterer din nye brændeovn eller pejs skal du tjekke op på din eksisterende skorsten.

Skorstenen er brændeovnens motor og afgørende for succes med din brændeovn. Her er det bestemt, at aftrækssystemet fra brændeovne – det vil sige rørsystem og skorsten – skal udføres, så røggassen udledes lodret. Desuden skal skorstenen have en sådan højde, placering, udformning og lysningsareal, at der bliver tilfredsstillende trækforhold i skorstenen, og at røgudledningen ikke giver gener for . Der er specielle regler for montering af skorsten , når skorstenen passerer etageadskillelser og lignende, hvor afstand til brandbart materiale skal overholdes for at få en godkendelse af skorstensfejeren. Så spørg hellere den lokale skorstensfejer inden arbejdet påbegyndes hvis der lidt tvivl, så der ikke kommer ubehagelige . Især gælder det om at holde den rigtige afstand til brændbare materialer og at anvende og placere.


Pilleovne kan kræve eget aftræk ! Monteringsanvisning - Aduro Stålskorsten. Man skal også huske at . Det er vigtigt, at du læser denne monteringsanvisning grundigt igennem, inden du påbegynder monteringen af din nye skorsten. Er der tvivlsspørgsmål vedrørende de gældende regler , anbefaler vi, at du kontakter din forhandler eller den lokale skorstensfejer. Tilbud på stålskorsten. Før du går i gang med opstillingen af din nye skorsten , er det vigtigt, at du læser monteringsanvisningen nøje igennem.


Ved tvivlspørgsmål vedrørende de gældende regler og krav for opstilling, kontakt din forhandler eller den lokale skorstensfejer. Klassificering Ø- Ø1mm. EU-standarden for stålskorstene betegnes .

Kontakt din forhandler eller den lokale skor- stensfejer ved tvivlspørgsmål vedrørende de gældende regler og krav for opstilling. Må man selv sætte en skorsten op? Hvis aftrækssystemet – det vil sige rørsystem og skorsten – fungerer dårligt, gør fyringsanlægget det også.


Formålet med reglerne er at medvirke til, at en skorsten etableres med en tilstrækkelig højde til, at. Brændeovnsbekendtgørelsens regler om aftrækshøjder er indført for at. Skorstene og røgrør skal udføres og installeres, så der ikke opstår fare for bran eksplosion, skadelig kondens, forgiftning eller sundhedsmæssige gener. Skorstene skal have en sådan udformning, lysnings-areal og især højde, at der bliver tilfredsstillende trækforhold og røgafkast.


Som hovedregel skal alle . Med en rustfri stålskorsten fra TermaTechs er der både tænkt på træk, montage, design og isolering. Stålskorstenen er skabt til at opfylde de gældende krav og regler for moderne brændeovne og passer perfekt til det danske vejr. Den sørger nemlig for at skabe det nødvendige træk.


Til nye tætte huse har vi udviklet et unikt. Derfor skal du vælge TermaTechs stålskorsten : En skorsten har to formål: 1: Den skal lede røgen fra. Hvis din skorsten ikke fungerer, resulterer det i røgnedslag, dårlig forbrænding og røgudslag når lågen åbnes.


Regler og krav til højde, installation og afstande til nabo- ejendomme og ventilationsindtag, er i takt med. Q: Må jeg sætte en brændeovn til en skorsten hvortil der i forvejen er emhætte fra mit køkken? Emhætten giver overtryk i skorstenen når den er i drift, hvilket giver risiko for dårlig forbrænding og evt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.