fredag den 31. juli 2015

Små ventilationsanlæg

Сохраненная копия Перевести эту страницу Behovsstyret decentral ventilation - rum for rum. Decentral ventilation tilgodeser individuelle behov, og gør det muligt at tilpasse indeklimaet efter egne ønsker. De decentrale ventilationsanlæg placeres i hvert rum, hvor ventilationen kan behovsstyres via betjeningspanel og sensorer.


Energieffektiv ventilation med høj . Til alle typer ventilationsanlæg. Fordele ved posefilter.

Effektiv filtering af store luftmængder. Produkterne kan deponeres som brændbart affald efter endt brug. Det betyder enkel bortskaffelse. Filter sæt til mindre ventilationsanlæg.


Findblæsning og Fudsugning, klarer vores produktion dette. Du sender en mail til os, så opretter vi filtersættet på siden, så du kan se priser, tryk her. Finder du ikke dit ventilationsaggregat på i vores shop er du . Decentral boligventilation med varmegenvinding, lydsvagt og energieffektivt ventilationsanlæg til indbygning i loft, på væg eller stående på gulv.


Udgivelses ste Aalborg.

Publikationsart, Forskning. Fugt mindskes med et Genvex ventilationsanlæg. Ventilationsanlæg , støjangivelser, Støjdæmpning, Støjgenerering. Fugten skal væk, da den ellers kan danne basis for skimmelsvamp og husstøvmider.


Husstøvmider har ikke noget med støv at gøre, som navnet ellers antyder. De kræver varme og en . Vores produktionsteam af medarbejdere er uddannet til at producere lige præcis vores type anlæg. Det sikrer et højt kompetenceniveau og deling af den viden, vi har opnået gennem de mange år, vi har været på markedet. Medarbejderne ved og forstår, hvorfor selv små detaljer er vigtige, som for eksempel at der ikke må . Huset skal også kunne ånde - for at opnå et sundt indeklima, samt det optimale klima for Deres hus, kan vi anbefale dem at få et ventilationsanlæg.


Dertil kommer bakterier og små organismer fra husdyr samt støvmidet, som trives når fugtigheden er høj i boligen. Disse problemer kan ganske vist afhjælpes ved at åbne . JRV har mange års professionel ekspertise med montering af store som små ventilationsanlæg og systemer. Et ventilationsanlægs virke er at lede større mængder luft, hvilket er med til at hjælpe virksomheder til et sundere energivenligt miljø og indeklima. For at opnå den optimale drift og der mindske . Nyt 2-i-ventilationsanlæg til små kontorer.


Airmaster lancerer ventilationsanlæg med kølemodul samlet i ét produkt. Det nye ventilationsanlæg fra Airmaster, AMC 15 dækker behovet for ventilation i f.

Det store spænd betyder derfor at den viden der er i virksomheden er meget stor, og at . De tætte huse, som bygges i dag kræver mekanisk ventilation for at undgå skimmelsvampe, støvmider og lignende. Bedre indeklima og mindre energiforbrug med ventilationsanlæg. Vi laver både store og små ventilationsanlæg , og det er til alle former for ventilation - lige fra opholdsrum til produktionshaller. Vi arbejder primært med producenter såsom Lindab, Systemair, Swegon og IV Produkt, men det kan også være andre mærker.


Det er nemt at få bedre indeklima og lavere energiforbrug med regelmæssige eftersyn af jeres ventilationsanlæg. Erfaringer viser at selv nyere ventilationsanlæg kan opnå betydelige energibesparelser ved små tilpasninger. Vi anbefaler som regel at få installeret ventilation med varmegenvinding og varmepumpe, så man . Erfaringer viser, at selv nyere ventilationsanlæg kan opnå betydelige energibesparelser ved små tilpasninger.


Gamle og udtjente ventilationsanlæg er ofte dyre i drift. Der er typisk både høje energiudgifter og store omkostninger forbundet med at vedligeholde og drifts- sikre et udtjent anlæg. Desuden kan det være både vanskeligt og besværligt at skaffe reservedele til ældre anlæg. Der kan med andre ord være mange gode. Vi beregner og konstruere alt i ventilation og vi leverer den totale løsning!


Vi løser alle opgaver, simple eller komplekse, store eller små.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.